Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gheorghe Mandache: "Sonia Ursu nu se referea la mine când a făcut acele afirmaţii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.09.2011

Înaintea începerii Campionatului European U18 feminin Divizia A organizat în perioada 4-14 august la Oradea, căpitanul naţionalei tricolore, Sonia Ursu, a publicat un mesaj pe un site de socializare în care se plângea de condiţiile din cadrul lotului afirmând că e "înconjurată de oameni falşi şi de oameni proşti".

Mai citiţi şi:

Sonia Ursu: "La lotul naţional de baschet, eşti tratat ca un nimeni"

Total Baschet a luat legătura cu Gheorghe Mandache pentru a afla părerea acestuia referitoare la mesajul redactat de către căpitanul echipei sale. Tehnicianul originar din Arad afirmă că programul de pregătire a fost unul normal, însă au fost alte lucru despre care nu doreşte să vorbească.

Nu comentez în niciun fel, eu am vorbit cu ea. Cunosc acest lucru de ceva vreme nu este o noutate. Cel mai corect ar fi să vorbiţi cu ea şi să o întrebi la cine se referă. Eu pot să spun că a fost un program absolut normal pe care l-am făcut eu, mă refer la persoana mea. Din acest punct de vedere eu nu am avut probleme. Că au fost altele nu mă bag şi nu vreau să spun mai multe.

Întrebat dacă cunoaşte la cine se referă Sonia Ursu când spune că este înconjurată de oameni proşti, Mandache afirmă că nu se referă la el.

Să spun cinstit, Sonia nu se referă la mine. Nu eu am avut o discuţie ci ea(nr. Sonia) a venit la mine să îmi spună. Ea a doua zi dimineaţa a venit şi mi-a spus, de aici eu trag nişte concluzii. Eu nu ştiam nimic de acest lucru, poate urma să aflu de la alte sportive. Trebuie vorbit cu jucătoarea pentru a afla mai multe, dacă ea nu doreşte să vorbească atunci asta e.

Site-ul nostru a luat legătura şi cu antrenorul federal al lotului, Alina Moanţă, care nu a dorit să comenteze subiectul.

Ceea ce scrie Sonia pe facebook este treaba ei. Dacă dă o declaraţie în acest sens atunci am să comentez. Nu ştiu la cine se refereă când spune "oameni proşti", întrebaţi-o pe ea, să comenteze ea şi să explice ea ce vroia să spună şi apoi am să comentez dacă e cazul. În niciun caz nu comentez ceea ce e scris pe facebook-ul ei.

La rândul ei Sonia Ursu nu a dorit să spună la cine s-a referit când a afirmat că este înconjurată de oameni falşi şi proşti: "Nu am să vorbesc despre aceste lucruri. Nu intru în detalii, a fost ce a fost şi gata. Nu vreau să vorbesc."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!