Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Givens, prima finală împotriva lui Târgoviște: "Eu simt că va fi o finală mare"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.04.2013

Luni, de la ora 20:00, în direct pe DIGI Sport 2, debutează finala Ligii Naționale de baschet feminin. CSM Târgoviște și Univ. Goldiș ICIM Arad dispută primul meci pentru medalia de aur în campionatul feminin românesc.

Cea mai bună jucătoare a echipei din Arad, americanca Chrissy Givens, evoluează pentru prima dată în fața lui Târgoviște, într-o finală de campionat. Aceasta a declarat următoarele pentru Total Baschet:

„Eu simt că va fi o finală mare. Va fi important să ne menținem concentrarea la joc. Trebuie să ne facem cât mai bine planurile noastre pentru această finală și nu este loc pentru greșeală . Târgoviște are avantajul terenului propriu, iar acest lucru este un avantaj mare pentru ele, având o susținere mare din partea fanilor.  Se simte că jucăm o finală, iar petru mine este pentru prima dată când joc o finală împotriva lui Târgoviște. Cele mai bune două echipe din Liga Națională de baschet luptă pentru campionat. Aradul are o șansă foarte bună de a câștiga campionatul, dar trebuie să câștigăm cel puțin un joc pe terenul lui Târgoviște și, sperăm, să câștigăm la noi acasă” ne-adeclarat Chrissy Givens

În actualul sezon din LNBF, Givens este principala marcatoare a campionatului, având o medie de 19.0 puncte pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!