Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Grevă la CSM Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.12.2017

csm satu mare greva

Criza de la CSM Satu Mare se adânceşte. După ce elevele lui Marius Dobă au pierdut derby-ul cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 78-59, acestea au refuzat să mai vină la antrenamente.

Potrivit surselor noastre din interiorul clubului sătmărean, jucătoarele nu și-au primit salariul de aproape două luni. Singura leafă pe care au primit-o fetele de la Satu Mare o reprezintă salariul pe luna septembrie. Astfel, baschetbalistele au susţinut că vor reveni la antrenamente doar după ce le vor fi achitate integral salariile.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, președintele clubului, Vasile Fogel, a fost băgat în ședință de Consiliul Local Satu Mare. Asta după ce bugetul Satu Mare a fost executat silit de peste 20.000 de euro din cauza problemelor financiare cauzate de Clubul Sportiv Municipal.

Etapa viitoare CSM Satu Mare are o deplasare extrem de lungă până pe terenul Alexandriei. Rămâne de văzut dacă autorităţile vor rezolva până atunci problemele financiare ale clubului. 

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    sportul de performanta
    finantat preponderent din bani publici reprezinta cancerul atat al sportului de performanta cat si al celui amator. Banii publici ar trebui sa mearga catre cluburile sportive scolare, palatul copiilor, cluburi sportive private, dezvoltarea si sprijinirea infrastructurii si a serviciilor de praticare a activiatilor fizice pentru populatia generala.

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Made de la noi
    Promitem dar nu dam, muncim dar nu suntem platiti. Un scenariu care ne este cunoscut.

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Sincer imi pare rau ,dar sint de acord cu fetele din S Mare:cum sa lucrez daca nu esti platit.Ele au demonstrat ca sint jucatoare bune,au avut rezultate si au fost mintiti...S-a spus ca o jucatoare a fost platita cu 100000 lei..daca a fost adevarat,probabil acei bani au fost impartiti cu cineva...si va mirati ca nu sint acum bani?? La rezultatele satmarencelor,ar fi trebuit platiti cu o zi inainte....

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Intrebati pe T.Harrison,cum a primit banii la zi in Sfantu Gheorghe...Vrei rezultate,trebuie sa platesti valoarea!!!

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!