Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Gruparea Sicolorum obligată la plata a aproximativ 7.500 USD către Chandra Harris

Baschet .ro

Baschet .ro
06.11.2019

Gruparea Sicolorum obligată la plata a aproximativ 7.500 USD către Chandra Harris

Chandra Harris (mijloc) în perioada în care evolua pentru ACS Sepsi Sicolorum

Tribunalul București s-a pronunțat în cursul zilei de astăzi, după aproape doi ani de zile de la înregistrarea cererii, în dosarul Chandra Harris. Instanța a dat câștig de cauză doar parțial sportivei de origine americană ce a evoluat la Sepsi Sicolorum în stagiunea 2017/2018.

Conform arhivei Tribunalului București, instanța a admis în parte cererea de chemare în judecată formulată de Chandra Harris și a obligat clubul alb-verde la plata către sportivă a sumei de 4.338,46 dolari cu titlu de salariu aferent contractului de muncă încheiat în perioada 27.08.2017 - 27.04.2018 alături de obligația de a plăti contribuțiile sociale ale sportivei în cuantum de aproximativ 3.100 de dolari. Instanța a respins cererea de plată a penalităților de întârziere solicitate în cuantum de peste 50.000 de dolari ca fiind neîntemeiată.

Sentința este executorie și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

Foto: S. Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!