Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Hanna Demeter: „Alexandria este o echipă imprevizibilă, ne gândim numai la victorie și vom lupta până în ultima secundă”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.01.2016

Phoenix Galați mai are de jucat trei meciuri până la finalul returului. Primul este programat sâmbătă în sala „Ion Constantinescu” din Craiova în compania celor de la CSBT Alexandria.

„Meciul de la Craiova cu Alexandria va fi unul foarte solicitant și trebuie sa fim pregătite de luptă până în ultima secundă. Ne cunoaștem adversarele destul de bine având în vedere că ne-am întâlnit în optimile Cupei României unde am câștigat ambele manșe dar cu siguranță sunt o echipă imprevizibilă. Ne gândim doar la victorie, apoi mai avem două meciuri grele la Galați, cu Sepsi și Timișoara, ar fi super să terminăm sezonul regulat pe locul cinci”, a declarat Hanna Demeter, una din internaționalele din lotul echipei gălățene.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!