Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Iannis Diamantakos va antrena naţionala de senioare a Siriei

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.06.2011

Iannis Diamantakos, fostul antrenor al formaţiei ICIM Arad şi a loturilor feminine U20, din anii 2007 şi 2008, ale României a fost desemnat săptămâna trecută, de către Federaţia Siriană de Baschet, antrenorul principal al naţionalei de senioare a reprezentativei Siriei.

Într-o declaraţie acordată site-ului eurobasket.com, Diamantakos s-a arătat onorat de a ocupa funcţia de antrenor principal al naţionalei Siriei.

Am primit o propunere foarte importantă din partea preşedintelui Federaţiei Siriene de Baschet, domnul Jalal Nakrach, aceea de a ocupa postul de antrenor principal al naţionalei. Preşedintele doreşte să demareze un program naţional pentru a ridica nivelul baschetbalistic în ţară, atât la masculin cât şi feminin, prin aducerea unor antrenori străini. Sunt bucuros şi în acelaşi timp onorat să fac parte din acest proiect.

Pregătirile în vederea participării la Campionatul Asian WABA (West Asia Basketball Association) vor începe în luna iulie, după spusele lui Diamantakos.

Deocamdată în următoarea perioadă vom avea mai multe cantonamente, în lunile iulie şi august, la două centre baschetbalistice din Damascus şi Aleppo City. Campionatul Asian WABA va demara abia în luna decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!