Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM Arad învinge Sepsi SIC Sf. Gheorghe în primul meci din semifinale

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.04.2014

Formația ICIM Arad s-a impus cu 74-55 (15-16, 22-13, 16-11, 21-15) în fața celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, într-un meci care a contat pentru primul meci din faza semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Feminin.

 Cea mai bună marcatoare a Aradului în disputa cu echipa din Sfântu Gheorghe a fost D. Cosby cu 25 de puncte puse pe tabelă. De asemenea, tot din trupa lui Jose Araujo, D. Williams a terminat în double-double cu 14 puncte și 19 recuperări.

De cealaltă parte, S. Prahalis cu 20 de puncte și 11 mingi recuperate a fost cea mai bună baschetbalistă din angrenajul grupării vizitatoare. 

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei! 


Baschetbalistele de la ICIM Arad conduc în propriul fief, la pauză, formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, scor 37-29 (15-16, 22-13). Acest meci este primul al seriei dintre cele două combatante din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Feminin. 

După primele 20 de minute scurse din joc, D. Cosby cu 13 puncte, respectiv D. Williams cu 10 puncte și 12 recuperări au fost cele mai bune jucătoare din tabăra amfitrioanelor. De cealaltă parte, de la echipa covăsneană s-au remarcat S. Prahalis și N. Ivancevic, ambele cu câte 8 puncte puse pe tabelă. 

Vom reveni cu amănunte la finalul întâlnirii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Attila :

    Superb
    Multumim in numele jocului de baschet partialul de 12-3 la faulturi is sfertul 2.Curios ca jucatorii aradului au inceput sa faulteze numai cand scorul nu era strans.Probabil ca icim este echipa mai buna,dar un sambure de nedumerire apare,de ce faulteaza SEPSI DE 12 ori la scor strans sfertul 2.Orice echipa ar fi in locul nostru ar fi nedumerita.Adevarul este ca la acest nivel anumite influente nesanatoase pentru un joc influenteaza evolutia anumitor echipe.Dar vremurile se schimba.

    cu 10 ani în urmă (14.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Attila :

    Adevarat
    12 faulturi la 3 in sfertul 2.Oare au fost contactele interpretate la fel pentru ambele combatante.SIGUR.Nu. prea cred.

    cu 10 ani în urmă (14.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!