Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM Arad primește vizita echipei U Cluj Napoca

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
05.10.2012

Sala Sporturilor Victoria

Ora 17:00

  Fișa meciului  

În cadrul etapei a 3-a a Ligii Naționale de baschet feminin se vor duela Univ. Goldiș ICIM Arad și Universitatea Cluj Napoca. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 17:00 la Sala Sporturilor Victoria din Arad.

Prin prisma valorii loturilor dintre cele două formații, a bugetului și a întâlnirilor directe, echipa arădeană pornește ca mare favorită în această confruntare, unde se pune problema doar a scorului final.

ICIM Arad conduce detașat confruntăriile directe cu U Cluj Napoca având 13 succese față de doar 3 ale clujencelor. Pionii de bază în angreajul celor două formații sunt Chrissy Givens la arădence și Flavia Ferenczi pentru echipa din Cluj.

Dreptatea în teren va fi împărțită de cuplul Cristian Trofim și Alin Dradoș în timp ce comisar de joc din partea FRB a fost desemnat Takacs Karoly.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!