Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM Arad se deplasează la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
09.10.2012

Sala Sporturilor 

Tîrgu Mureș

 

 miercuri, 8 octombrie
Ora 18:00

  Fișa meciului  

A patra etapă în LNBF aduce încă un test greu pentru baschetbalistele din Tîrgu Mureș: vizita formației din Arad, o echipă mult mai bine cotată și cu un lot mai valoros.

Nova Vita a reușit o singură victorie împotriva fetelor de la ICIM Arad, anul trecut, atunci când echipa tîrgumureșeană era mult mai bună. În scimb, ICIM a dispus de mureșence de trei ori în cursul sezonului trecut. De asemenea, în această ediție  a LNBF, Arădencele au acumulat 3 victorii (chiar dacă acestea s-au întregistrat contra unor echipe mai slab cotate), iar Nova Vita are trei înfrângeri.

Așadar, echipa oaspete are prima șansă în această înfruntare, care va începe mâine de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș. Brigada de arbitri care va oficia acest meci este compusă din Ciprian Stoica și Alexandra Dinca, iar observatorul va fi Marian Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!