Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM-ul depășește din nou suta

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.02.2013

109-47

28-9, 23-17, 28-8, 30-13

  Statistica  

Derulată azi, partida Univ Goldiş ICIM CSM Sportul Studenţesc a decurs conform previziunilor, acest lucru traducându-se printr-un galop de sănătate al arădencelor. Partida a contat pentru etapa a 21-a din Liga Națională de baschet feminin.

O dovadă fiind rezultatul final, 109-47 în favoarea elevelor lui Dan Moraru şi Cristina Ciocan. Cei doi încercând diferite formule de echipă, în perspectiva mult aşteptatului derby cu CSM Târgoviște de luni, ora 19:00 pe Digi Sport 2.

De remarcat seriozitatea cu care arădencele au tratat meciul şi faptul că toate şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor, cireaşa pe tort fiind pusă de Bartee, cu un coş de la distanţă în ultimele secunde, în aplauzele fidelior fani ai galben-albastrelor.

Pentru ICIM s-au remarcat: Suzana Milovanovic 21 puncte, Chrissy Givens 19, Jeniffer Risper 19 și Monika Brosovszky 15 .

De la Sportul Stud au ieșit în evidență: Chelaru 10 puncte, Dumitrache 9, Bejan 9 și Lungu 9.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!