Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ICIM-ul obține calificarea în finală după victoria cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.04.2013

66-51

24-12, 15-8, 13-15, 14-16

  Statistica  

Univ. Goldis ICIM Arad s-a calificat în marea finală a Ligii Naționale de baschet feminin, după ce a trecut în meciul decisiv de CSM Satu Mare.

Arădencele s-au calificat fără probleme în ultimul act al Ligii Naţionale feminine de baschet. După 1-1 la general, 72-57 la Arad şi 57-65 la Satu Mare, ICIM-ul şi-a surclasat adversara în meciul decisiv, disputat în Sala Polivalentă din Arad. Galben-albastrele au condus cu 24-12 după primul sfert, avans majorat şi mai mult până la pauza mare.

Recitalul arădencelor a continuat şi în partea a doua, iar diferenţa maximă s-a consemnat în minutul 26, scor 49-26. Chiar şi aşa, Satu Mare a mai avut o zvâcnire în debutul sfertului patru, când s-a apropiat la 13 puncte, scor 52-39, dar ICIM a încheiat „en-fanfare” jocul și a obținut o calificare fără emoţii în marea finală.

Univ. Goldiș ICIM Arad va juca in ultimul act al competiției cu marea rivală din Târgoviște, în “El Clasico” de România după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

Remarcate:

Arad – Risper 20 de puncte, 6 recuperări, 6 assisturi, Brosovsky 12 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, Wirth 12 puncte, 6 recuperări, 2 assisturi ș LaPlante cu 8 puncte, 11 recuperări.

Satu Mare – Whittington 13 puncte, 6 recuperări, Freeman 11 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și Drye 7 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!