Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Igor Kesar rămâne la SCM Timișoara în sezonul 2023/24

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.07.2023

Igor Kesar rămâne la SCM Timișoara în sezonul 2023/24

SCM Timișoara a anunțat oficial prima mutare în rândul contingentului de jucători străini pentru sezonul 2023/24. Bănățenii au reușit să își asigure serviciile unuia dintre cei mai buni baschetbaliști ai echipei din stagiunea precedentă.

Igor Kesar și-a prelungit contractul cu Leii din Banat pentru încă un sezon, conform unui comunicat oficial de pe rețelele de socializare ale echipei. Pivotul sârb a sosit în România în vara anului trecut după ce a petrecut două sezoane în țara natală, la Pelister.

În stagiunea precedentă, Kesar a fost cel mai bun marcator al alb-violeților atât în Liga Națională de Baschet Masculin, cât și în Alpe Adria Cup. El nu a ratat niciunul dintre cele 45 de meciuri disputate de echipa sa în toate competițiile.

În campionatul României, Igor a avut medii de 15.5 puncte, 4.3 recuperări și o pasă decisivă, cu procentaje de 61% din interior, 42% de la distanță, respectiv 79% de la linia de libere. Cifrele sale au fost chiar mai bune în Alpe Adria Cup, unde a înregistrat 18.4 puncte, 3.9 recuperări și o pasă decisivă.

De-a lungul carierei sale, baschetbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat pentru Sloga, Plana, Napredag Krusevac, Tamis, Igokea, Spartak Subotica, Balkan Botevgrad, PVSK Panthers, Kozuv, Rilski Sportis și Pelister. Palmaresul său conține un titlu de campion și o cupă în Bosnia, alături de Igokea.

Până la momentul acesta, lotul lui SCM Timișoara îi mai conține pe Laszlo Lazar, Edward Petrescu și Antonio Năsturescu. Dragan Petricevic este în continuare antrenorul echipei, iar Milos Pesic se va alătura staff-ului din postura de antrenor secund.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!