Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Nagy şi-a prelungit contractul cu ICIM Arad

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.06.2011

După ce au ajuns la o înţelegere, în ceea ce priveşte sezonul următor, cu Larisa Toma şi Monika Brosovszky, conducerea echipei ICIM Arad a semnat o prelungire de contract cu Ildiko Nagy. Astfel în acest moment lotul formaţiei campioane en-titre numără 6 jucătoare, pe lângă cele trei sportive în componenţă mai aflându-se şi Moraru Diana, Urban Bianca şi Mercea Adela.

Ildiko Nagy a declarat pentru site-ul oficial al grupării arădene, basketicim.ro, faptul că a ales să rămâna la Arad şi datorită aducerii antrenorului Zoran Visic cu care a mai colaborat în urmă cu mai mulţi ani.

Am decis să rămân la ICIM pentru că este un club serios, alături de care am amintiri foarte plăcute, cum ar fi cîştigarea câtorva cupe şi campionate. A contat şi atmosfera de aici, suporterii, dar şi faptul că voi fi pregătită de Zoran Visic, primul meu antrenor la ICIM, cu care am avut o experienţă frumoasă. La Arad îmi propun mereu să cîştig cupa şi campionatul, sper să putem realiza şi sezonul viitor aceste obiective. - a declarat Nagy pentru sursa mai sus citată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!