Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Vass: "Doresc să se continue acest proiect baschetbalistic la Sfântu Gheorghe"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2011


De-a lungul carierii Ildiko Vass a trecut pe la echipele Ensino Lugo(Spania),  BBV Leipzig, TSV Wasserburg,
BC Wolfensbuttel (Germania) Szekszard (Ungaria), Post Wien(Austria) respectiv U Cluj, Fartec Braşov şi LMK Sepsi Sfântu Gheorghe (România)

Ultimele etape pentru Sfântu Gheorghe au fost unele de coşmar atât din punct de vedere al rezultatelor cât şi din cel economic. Formaţia din judeţul Covasna a avut un debut modest de campionat, aflându-se după 4 etape pe ultimul loc în Divizia A feminină de baschet. De asemenea conducerea clubului se confruntă cu probleme financiare datorită cărora a fost nevoită să amâne partida de la Satu Mare.

Mai citiţi şi:

Partida dintre CSM Satu Mare şi BC Sepsi Sfântu Gheorghe a fost amânată

Total Baschet a contactat-o pe preşedintele secţiei de baschet, Ildiko Vass, care ne-a vorbit despre situaţia actuală. Fosta sportivă ce a evoluat de-a lungul carierii pe la formaţii puternice din Europa a afirmat că este dispusă să se retragă de la conducere pentru ca echipa să fie preluată de autorităţiile locale.

Eu nu m-am retras pentru că nu mai pot să joc baschet. Sunt de părere că mai pot să joc încă câţiva ani. Am vrut să le transmit celor că dacă vor să preia echipa nu din cauza mea nu se poate acest lucru. Doresc să vină cineva să preia echipa pentru ca să meargă în continuare baschetul feminin la Sfântu Gheorghe. În momentul de faţă eu am 7 echipe la junioare şi acolo e mult de lucru. Tot ceea ce fac, fac din suflet. Toată lumea ştie că nu se câştigă bani din echipele de juniori, iar tot ceea ce fac eu fac din pasiune, din suflet. Pot să fac pasul înapoi şi să joc în Divizia B, iar sportivele mele să înveţe să joace cât mai bine pentru că nu contează unde joc atât timp cât îţi face plăcere. De aceea am făcut pasul înapoi nu să fac o atmosferă. Doresc ca oamenii care au spus până acum că nu e bine ceea ce s-a făcut la club să vină acum şi să preia echipa. Doresc să se înţeleagă faptul că nu din cauza că nu am vrut nu s-a preluat clubul ci pentru că nimeni nu s-a implicat trup şi suflet, cu dăruninţă. În momentul de faţă aşteptăm să vină oamenii care au spus că nu e bine ce s-a făcut până acum, să preia echipa. Chiar dacă nu mai avem o echipă aşa de valoroasă ca şi sezoanele trecute, nu acest lucru este important. Important este să se lucreze şi să se continue proiectul baschetbalistic de la Sfântu Gheorghe.

3 comentarii la aceasta stire:
  • cat-walk :

    pacat...
    sincera imi pare rau de situatia aceasta.....ca, jucatoare sincera nu am nimic de reprosat domnisoarei Ildiko dar ca si om sincera lasa de dorit........chiar imi pune-am intrebarea cit o sa mai tina acest fenomen basket la nivel inalt in orasul Sfintul Gheorghe cu aceasta domnisoara "presedinte"...dupa parerea mea a tinut prea mult oricum este bine ca ,oficialitatile din Sfintul Gheorghe si-au dat seama ce fel de om este aceasta persoana.....ea isi vedea doar interesul ei isi batea joc de colegele ei, de echipa si de "prietenele " care au venit la acea echipa pentru ea......normal ca retragerea ei nu sa datorat neputintei de a mai jucat basket EA sa retras pentru ca si-a facut un "SACULET DE BANI" de pe urma colegelor si a clubului, iar oficialitatile sau saturat sa dea banii degeaba clubului , acei bani nu ajungeau in totalitate la ECHIPA....avea grija domnisoara"presedinte" dinsa era la zi cu salariu exorbitant pentru valoarea ei si a campionatului nostru,chiriile de pe apartamentele inchiriate de ea clubului si neamurilor ei erau la zi cu banii .... si din cauza asta mai tot timpul FETELE NU ISI PRIMEAU BANI CUVENITI....iar unele cand terminau contractul cu acest club plecau cu "coada intre picioare" .... ......mai tot timpul la aceasta echipa de cind a venit in prima divizie a avut litigii financiare cu jucatoarele......nu a exista an ca ,macar cel putin o jucatoare sa nu isi fi primit in totalitate DREPTURILE BANESTI ..nu vorbesc acum din auzite faptele vorbesc.....sper ca, oameni din Sfintul Gheorghe sa nu fie suparati pe mine si eu una am radacini din zona aia si sincera ma doare cand observ ca semenii mei nu SUNT parolisti cum ii stiu eu....si sper cit mai repede ca acest club sa fie undeva sus

    cu 12 ani în urmă (21.10.2011) Raspunde
  • justfun :

    Ambitii
    De la niste ambitii au distrus o echipa!In alta ordine de idei....ce romana!

    cu 12 ani în urmă (21.10.2011) Raspunde
  • Dr. Vass Levente :

    A
    A

    cu 12 ani în urmă (21.10.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!