Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Vass: "Mai mult ca sigur vom avea o singură echipă anul viitor în Divizia A"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.05.2011

Sâmbătă seară, echipa CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe a obţinut dreptul de a participa, începând de sezonul viitor, în Divizia A feminină de baschet după ce s-a impus în ambele meciuri disputate la barajul de promovare de la Târgu Mureş. Chiar dacă sportivele din judeţul Covasna mai ai un meci de disputat, împotriva echipei Nova Vita Târgu Mureş, această confruntare va conta doar pentru statistici deoarece şi târg-mureşencele au promovat în primul eşalon valoric.

În urma acestui rezultat, oraşul Sfântu Gheorghe, cu o populaţie de 60.000 de locuitori, are două echipe în Divizia A feminină de baschet. Totalbaschet.ro a contactat-o pe antrenoarea formaţiei CS BBALL 6, care este în acelaşi timp şi preşedinta clubului prim-divizionar Sepsi BC, Ildiko Vass, care a afirmat în exclusivitate faptul că Sfântu Gheorghe va avea mai mult ca sigur o singură formaţie, începând cu sezonul viitor, în Divizia A.

 

Va avea Sfântu Gheorghe două echipe, începând cu anul viitor, în Divizia A feminină de baschet?

Deocamdată nu pot să vă spun concret E o mare bucurie pentru noi că ne-am câştigat dreptul de a promova în prima ligă cu CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe. Acest lucru înseamnă ceea ce ne-am dorit de 4 ani. Dacă ai o echipă în Divizia A este normal ca să ai şi o echipă de Divizia B şi de junioare, aşa ar fi normal pentru toată lumea. Pentru mine acest rezultat înseamnă foarte mult.

Credeţi că oraşul Sfântu Gheorghe va putea suporta două echipe în Divizia A?

Nu, nu cred şi nu cred că vom avea două echipe în Divizia A de anul viitor. Mai mult ca sigur vom avea o singură echipă.

Iar atunci ce se va întâmpla cu formaţia CS BBALL 6, care a promovat în această seară în primul eşalon valoric? 

O să vedem, deocamdată e prea devreme, nici nu s-a încheiet sezonul, din punct de vedere financiar, ce a început anul trecut. Mai mult ca sigur vom afla aceste detalii peste o lună.

Credeţi că aţi putea vinde locul, la fel cum s-a întâmplat ultima oară în Divizia A masculină de baschet când Steaua a cumpărat locul echipei BC Târgovişte?

Nu ştiu, sincer nicio dată nu m-am gândit la acestu lucru, să vindem locul. Deocamdată nimeni nu ne-a sunat în această privinţă, atât doar că ne-au întrebat dacă chiar dorim să promovăm în Divizia A. Le-am răspuns că da, dorim pentru fetele care s-au luptat şi au jucat. E o satisfacţie pentru ele şi nu cred că era corect să le luăm această satisfacţie şi performanţă spunându-le ca nu, nu dorim să promovăm. În acest fel le motivezi şi le dai încredere pentru a face pasul în Divizia A.

1 comentariu la aceasta stire:
  • bandika :

    Bandika Cluj
    Felicitari Ildi, felicitari Sfantu Gheorghe. Mult succes Ildi in continuare in tot ceea ce faci!!!

    cu 12 ani în urmă (08.05.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!