Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Vass: "Reunirea lotului este programată pentru 20 august"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.08.2011

După o pauză destul de lungă în care nu s-a ştiut nimic despre echipă, situaţia începe să se clarifice la LMK Sepsi Sfântu Gheorghe. Astfel se cunoasc primele achiziţii dar şi data în care lotul grupării din Covasna se va reuni. De asemenea bugetul alocat în acest an va fi unul mult mai mic decât în precedentele sezoane, iar acest lucru a forţat conducerea să stabilească un obiectiv mai puţin îndrăzneţ: accederea în primele 8 echipe.

Total Baschet a stat de vorbă cu preşedintele clubului din Sfântu Gheorghe, Ildiko Vass, care a declarat mai multe amânunte referitoare la echipa sa în nou sezon competiţional.

Având în vedere că bugetul din acest sezon este mult mai mic faţă de precedenţii ani, am decis ca obiectivul echipei să fie accederea în playoff, cu alte cuvinte să ne clasăm în primele opt echipe. Antrenorul echipei va fi în continuare Attila Vereş, iar la capitolul componenţă le putem menţiona pe Mihaela Adi (Oradea), Florentina Ardeleanu, pe mine şi pe cele trei junioare de anul trecut. De asemenea vom căuta să întărim lotul cu mai multe jucătoare străine.

Referitor la clubul CS BBALL 6 care a obţinut promovarea în primul eşalon valoric, Vass a afirmat că s-a produs o fuzionare cu Sepsi BC.

Clubul CS BBALL 6 a fuzionat cu Sepsi BC şi astfel nu a mai participat în Divizia A. Însă echipa va fi înscrisă şi sezonul viitor în Divizia B, unde sportivele tinere ale echipei noastre vor evolua, acumulând astfel mai multă experienţă. De asemenea, în sezonul viitor eu nu mă voi implica aşa de mult ca şi înainte în activităţiile de management al echipei, dorind să mă axez mai mult pe pregătirea sportivelor tinere.

Întrebată de către Total Baschet cum a ajuns la Sfântu Gheorghe acum trei ani, Ildiko Vass a afirmat că a preferat să fie parte din proiectul echipei din oraşul natal decât să joace a o echipă ce ar fi putut evolua în Euroligă.

Am ales să construiesc un proiect la Sfântu Gheorghe pentru că e oraşul în care am crescut şi doresc să facem treabă cât mai bună aici. Am ales Sfântu Gheorghe pentru că acest oraş îmi este la suflet, chiar dacă probabil puteam prinde un contract mai bun în străinătate, la o echipă care ar fi putut să evolueze în Euroligă.

În final, preşedinta clubului din judeţul Covasna a afirmat că reunirea lotului este programată pentru 20 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!