Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ildiko Vass: "Se cunosc foarte puţine aspecte legate de Sepsi în acest moment"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.07.2011

Situaţia incertă continuă la Sepsi Sfântu Gheorghe. În timp ce unele formaţii au început de mult campania de achiziţii în vederea pregătirii următoarei ediţii de campionat, la Sfântu Gheorghe nu s-a aprobat nici măcar bugetul. De asemenea, mai multe jucătoare ce au evoluat sezonul trecut în maieul alb-verde au afirmat că sunt puţine şanse de a continua şi în stagiunea 2011-2012 alături de gruparea din judeţul Covasna.

Contactată de către Total Baschet, Ildiko Vass a declarat că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă în care se va aproba bugetul pentru sezonul următor. De asemenea preşedinta clubului din Sfântu Gheorghe afirmă că nici fostul antrenor, Attila Vereş, nu a confirmat faptul că se va afla pe banca tehnică în stagiunea ce urmează.

Se cunosc foarte puţine aspecte legate de Sepsi în acest moment. Săptămâna viitoare o să avem o şedinţă cu Consiliul Judeţean şi cu Primăria. Nu ştim dacă va fi un buget mai mic sau mai mare faţă de sezonul precedent. Nu ni s-a spus nimic, nu ştiu cum va fi şi de aceea nu pot să vă comunic nimic concret. Eu sunt de părere că miercuri sau joi o să ştim mai multe. Nu se cunoaşte nici antrenorul, deocamdată domnul Attila nu a acceptat, vom vedea.

Vass afirmă că majoritatea informaţiile apărute în presă sunt greşite, iar mai multe jucătoare sunt în tratative cu Sepsi.

Majoritatea jucătoarelor nu au plecat, se vehiculează informaţii greşite. Poate că unele au semnat, însă sunt şi care se află în tratative cu noi.

Foto: Gyurko Balazs

6 comentarii la aceasta stire:
  • ioana_271 :

    :))))))))))))
    Diaconu,Hutanu,Parau,Bors,Vescan,nici o jucatoare nu se intoarce!!!Si cu cele care ai tratat le-ai spus ca Atilla va sta pe banca si anul acesta!!!

    cu 12 ani în urmă (10.07.2011) Raspunde
  • zold :

    @ioana
    Ce inseamna :)))))))))) ! Tu te bucuri de necazul altora? Ce fel de om esti? Si ce legatura ai cu echipa Sepsi?

    cu 12 ani în urmă (10.07.2011) Raspunde
  • Jordan23 :

    Domnul Attila?
    Ori e domnul Veres, ori e doar Attila. "Domnul Attila" suna asa... a tractorist. Sper sa va rezolvati problemele si sa aveti o echipa competitiva si anul viitor. Pacat ca de cand nu mai transmite Telesport baschetul, TVR nu a dat nici un meci de la Sfantu Gheorghe. Imi placea atmosfera.

    cu 12 ani în urmă (10.07.2011) Raspunde
  • pesekattila :

    sorry
    Imi pare rau, ce se intampla la Sf. Gheorghe, publicul de acolo face o atmosfera extraordinara, ori unde joaca echipa. Insa e cert: Anne si Walker nu mai sunt in tratative cu CSM Satu Mare, au semnat deja.

    cu 12 ani în urmă (11.07.2011) Raspunde
  • ioana_271 :

    :2
    Curios nu?ZOL nu se bucura nimeni de rau,dar multe se bucura pt anumite persooane care merita asa ceva!!!

    cu 12 ani în urmă (11.07.2011) Raspunde
  • lorand :

    ??
    imi pare rau ca s-a ajuns asa:(

    cu 12 ani în urmă (17.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!