Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

În absenţa Samanthei Prahalis, Kalis Loyd şi-a asumat rolul de lideră

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
27.04.2014

Zoran Mikes a trebuit să adapteze jocul ACS Sepsi Sic în lipsa principalei arme, Samantha Prahalis, cea care a părăsit echipă după semifinala pierdută împotriva Aradului. Cum nici Watson şi nici Ivancevic nu au putut evolua la Alba Iulia, tehnicianul sârb i-a încredinţat rolul de "vioară întâi" extremei Kalis Loyd. Sportiva ce a reprezentat Suedia la Universiada de la Kazan din vara trecută a răspun îmbunătăţindu-şi recordul la puncte marcate reuşind 11 din cele 18 aruncări de 2 puncte, 1 din 5 de la 6,75m şi 8 din 13 libere. La totalul de 33 de puncte a mai adăugat 9 recuperări (din care 3 ofensive), 3 pase decisive, 1 minge câştigată şi 5 pierdute pentru un indice de eficienţă de 25 de unităţi.

Jucătoarea de 25 de ani care are medii de 14,4 puncte, 5,9 recuperări şi 2,7 pase decisive pe meci în LNBF avea precedentul record de 31 de puncte reuşit într-o partidă câştigată la Sfântu Gheorghe contra Phoenix Galaţi, iar maximul la eficienţă (38) a fost atins tot împotriva echipei de pe Dunăre, în turul sezonului regulat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!