Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Încălzire pentru meciul cu Satu Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2012

89 - 33
26-9, 11-10, 34-8, 18-6 
  Statistica  

ICIM Arad s-a impus în fața cu SCM U Craiova cu 89 - 33 într-un meci restanța din cadrul etapei a 9-a a LNBF. Este a doua victorie facilă a Aradului din această săptămână după cea contra Oradei din cadrul etapei a 11-a, elevele lui Dan Moraru așteptând acum meciul de duminică cu CSM Satu Mare.

Pentru Arad, Chrissy Givens a marcat 22 puncte și a recuperat 8 mingi. Jennifer Risper a marcat 18 puncte și a pasat decisiv de 5 ori, iar Carla Bartee a terminat meciul cu 15 puncte și 8 recuperări.

La Craiova, Irina Borș a înscris 10 puncte, fiind cea mai bună realizatoare a oltencelor. Zorica Mitov a marcat 8 puncte și a recuperat 4 mingi, iar Larisa Toma a înscris 6 puncte și a avut tot atâtea recuperări.

Aceasta a fost cea de-a 10-a victorie a Aradului în actualul sezon, fiind singura echipă ce nu a cunoscut înfrângerea. Pentru Craiova a fost a șaptea înfrângere.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!