Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Începe şi a doua semifinală: Aradul găzduieşte Sfântu Gheorghe

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
14.04.2014

LNBF

Semifinala, Meciul 1

Luni, 14 aprilie, ora 19

Sala Sporturilor Arad 

0 Fișa partidei 0


Polivalenta arădeană găzduieşte luni seara primul meci al semifinalei Univ. Goldiș ICIM Arad - ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest an competiţional: de două ori în sezonul regulat şi o dată în finala Cupei României, victoria revenindu-le în toate aceste partide arădencelor.

La fel ca în sezonul precedent, clubul arădean a organizat un eveniment caritabil, toţi spectatorii care vor sosi la sală fiind invitaţi să aducă cu ei câte o jucărie de plus pe care să le arunce pe parchet înainte de începerea partidei. Jucăriile colectate vor fi donate copiilor mai puţin norocoşi în cadrul acţiunii "Campioane pentru copii".

Arădencele vor încerca să menţină seria de victorii în faţa alb-verzilor şi să-şi păstreze avantajul terenului propriu câştigat la finalul sezonului regulat. Jose Araujo nu va putea conta pe Suzana Milovanovic, jucătoare aflată în recuperare după accidentarea suferită în prima partidă cu Danzio Timişoara din runda inaugurală a playoff-ului. Tehnicianul portughez va miza pe jocul colectiv al echipei sale, cu accentul pe cele mai eficiente jucătoare ale sale: Destiny Williams şi Jence Rhoads.

Zoran Mikes şi elevele sale sosesc la Arad cu dorinţa de revanşă după ce galben-albastrele şi-au adjudecat în faţa secuiencelor primul trofeu al sezonului şi după partidă din retur când echipa din Sfântu Gheorghe conducea înaintea ultimului sfert pentru ca mai apoi să se recunoască învinsă. Samantha Prahalis şi Kalis Loyd sunt principalele arme ale oaspetelor. Prahalis este a treia jucătoare din LNBF în ceea ce priveşte media punctelor marcate pe meci (cu 20,4) dar singura din top 3 care evoluează pentru o echipă calificată în play-off. Loyd poate face diferenţa pe poziţia 3, unde în absenţa Suzanei Milovanovic se va duela cu jucătoare inferioare ca talie şi forţa.

Brigada de arbitri care va conduce această primă întâlnire din semifinală este compusă din: Mircea Şerban, Istvan Bertalan şi Adrian Habor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!