Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Inedit. O parte din fosta BCM Elba s-a reunit la Mediaş într-un duel 4 contra 4

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
30.09.2012

O imagine din urmă cu doi ani, când Dzambic şi Petricevic luptau pentru Timişoara

Dzambic, Habus, Petrisor si Miskovic versus Petricevic, Markovic, Velickovic si Aktas. La prima vedere nu pare nimic ieşit din comun. Şi totuşi există un elemente care îi reuneşte pe toţi cei enumeraţi. Cei 7 jucători, împreună cu antrenorul Dragan Petricevic au luptat în urmă cu doar câteva sezoane pentru aceeaşi echipă: BCM Elba Timişoara (ulterior BC Timişoara).

Aflată în perioada sa de glorie, Elba cucerea Cupa României în 2010, cu Petricevic pe bancă şi cu Dzambic, Markovic, Petrişor şi Velickovic în echipă. Ulterior, antrenorul bosniac i-a adus la Timişoara şi pe Habus, Miskovic şi Baris Aktas.

Cei opt au fost reuniţi sâmbătă sub plafonul sălii din Mediaş, la partida dintre SCM Craiova, formaţie la care evoluează Dzambic, Habus, Petrisor şi Miskovic şi CSU Sibiu, echipa pregătită de Dragan Petricevic şi din care fac parte Markovic, Velickovic si Aktas.

În cele din urmă, câştig de cauză au avut sibienii, care s-au impus cu 75-61, succes care le garantează locul în sferturile de finală ale Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!