Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Înfrângere categorică pentru CSM Satu Mare la Montpellier

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.11.2012

CSM Satu Mare a suferit a treia înfrângere din faza grupelor EuroCup Women 2012/13. Echipa din România a pierdut la BLA Montpellier cu 41 - 84. Diferența de puncte și faptul că în sfertul 1 româncele au fost depășite cu 34 - 5, iar în ultimul cu 20 - 5 nu lasă loc de niciun comentariu asupra desfășurării ostilităților din teren.

Montpellier a marcat 61.5% dintre aruncările de două puncte încercate și a recuperat 48 de mingi, față de 23 ale româncelor.

Shanika Freeman a fost cea mai bună marcatoare de la Satu Mare, cu 14 puncte. La acestea a adăugat 8 recuperări și 2 pase decisive. Andreea Orosz a marcat 7 puncte iar Dara Kovacevic 6.

Satu Mare are în acest moment un bilanț de o victorie și trei înfrângeri și ocupă locul 3 în Grupa A a EuroCup.

Săptămâna viitoare CSM va întâlni pe propriul teren pe SISU Gentofe, formație pe care a depășit-o în deplasare cu 57 - 46.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!