Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Înfrângere la scor pentru Târgoviște în Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.12.2012

60-89

16-31, 18-18, 7-24, 19-16

CSM Târgoviște a pierdut fără drept de apel partida disputată în compania puternicii formații Fenerbahce Istambul cu scorul de 60-89. A fost ce-a dea 8-a partidă din Euroliga feminină pentru reprezentativa României în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa.

Practica partida nu a avut niciun istoric, oaspetele au preluat inițiativa încă de la startul meciului când au condus cu 31-16 după primele 10 minute. Lucrurile au continuat în favoarea lor și în următoarele sferturi destanțându-se pe tabelă. În final, turcoaicele s-au impus la 29 de puncte, scor 89-60 și se califică mai departe.

De partea cealaltă, târgoviștencele vor juca etapa viitoare emciul decisiv cu Sopron pentru accederea în faza următoare a Euroligii feminine la debutul în această competiție.

Remarcate:

Târgoviște – Mârginean 14 puncte, Babkina 9 puncte, Bjelica 6 puncte, 7 recuperări, Milijkovic 6 puncte, Currie 6 puncte, Pop  4 puncte

Fenerbahce – Bibrzycka 21 puncte, 3 recuperări, Matovic 18 puncte, 8 recuperări, McCoughtry 15 puncte, 6 recuperări, Vardarli 8 puncte, Nevlin 8 puncte, 7 recuperări

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    ?
    Asta e tot dupa un meci de euroliga?

    cu 11 ani în urmă (21.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!