Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Înfrângere pentru CSM Universitatea Oradea în faţa CSM Satu Mare

Mihai Liţiu

Mihai Liţiu
10.10.2013

55 - 67
  9-23;15-18;17-11;14-15


Fișa meciului

Partida se anunţa una interesantă prin prisma celor 4 achiziţii din tabăra bihorencelor. Jucătoarele sosite de peste ocean nu au reuşit să aducă victoria echipei gazdă dar nici nu au avut foarte mult timp la dispoziţie pentru a suda relaţiile de joc cu coechipierele lor. De partea cealaltă tandemul Ivan-Eleş a debutat cu victorie pe banca celor din Satu Mare.

Primele 5 minute se desfăşoară sub semnul echilibrului ambele echipe ajungând la cota 9. În a doua jumătate a sfertului însă, doar oaspetele punctează şi până la prima pauză se desprind la 14 puncte faţă de gazde: 9-23. De menţionat că Andrea Orosz a fost autoarea a 9 dintre punctele echipei sale, exact cât a reuşit întreaga echipă orădeană în primele 10 minute.

Orosz şi Laza continuă ceea ce au început în primul sfert şi diferenţa a crescut încet-încet până la 20 de puncte după 14 minute de joc. Ruxandra Chiş şi Suanda Ashford au icnercat să micşoreze ecartul dar Tabytha Wampler a fost cea care a pus ultimele puncte pe tabelă înainte de pauză mare şi CSM Satu Mare conducea CSM Universitatea Oradea cu 41 la 24.

Sfertul al treilea le revine gazdelor graţie mai ales punctelor aduse de L'Oreal Joy Price şi diferenţa scade la doar 9 puncte cu 3 minute rămase din sfert. Oaspetele au o tresărire de orgoliu şi ecartul creşte din nou peste 10 puncte, înaintea ultimului sfert tabela indicând: 41-54.

Orădencele încep bine ultima secvenţă de joc şi se apropie la doar 5 puncte după coşul înscris de aceeaşi Price dar oaspetele replică imediat prin Orosz de la linia de 6,75m iar apoi transformând aruncarea suplimentară după un cos-cu fault sancţionat împotriva Suandei Ashford. Intrate în criză de timp gazdele îşi trimit adversarele la linia de pedeapsă dar nici această tactică nu dă roade şi Eniko Laza închide tabela la 67-55 în favoarea sătmărencelor.

Remarcatele partidei au fost: L'Oreal Price (22 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive), Suanda Ashford (13 puncte, 5 recuperări), Ceciley Johnson (doar 2 puncte dar 11 mingi culese la panou şi 4 pase decisive) pentru bihorence, respectiv Andrea Orosz (23 puncte), Tabytha Wampler (20 puncte, 8 recuperări, 5 mingi câştigate şi toate cele 40 de minute petrecute pe parchet) şi Eniko Laza (10 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive) de la oaspete.

foto: facebook/satumare.sport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!