Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Înfrângere și egal pentru CSM Satu Mare la Celje

Înfrângere și egal pentru CSM Satu Mare la Celje

CSM Satu Mare a disputat o nouă dublă în deplasare marți și miercuri, pe terenul lui ZKK Cinkarna Celje. Goran Boskovic a avut la dispoziție doar 10 jucătoare și echipa a avut parte de o deplasare mai lungă decât se aștepta pentru a ajunge la primul meci. Gazdele s-au impus cu 78-59. În a doua zi scorul a fost egal între cele două echipe, 73-73.

Slovenele au profitat de oboseala acumulată de alb-roșii pe drum, după ce au plecat la 5 dimineață și călătoria a durat cu 5 ore mai mult decât se aștepta inițial, conform informatia-zilei.ro. În formula de start a vicecampioanei României au intrat Mosby, Denson, Miljkovic, Olah (Orosz) și Gladkova. Formația din Celje s-a impus cu 78-59 în primul meci al dublei.

Bernice Mosby a fost coșghetera partidei cu 19 puncte pentru sătmărence. De la CSM Satu Mare au mai înscris: Olah 14 puncte, Denson 10, Miljkovic 6, Gladkova 4, Popescu 2, Stoiedin 2 și Ferenczi 2 puncte. De la gazde cea mai bună marcatoare a fost Snezana Bogicevic cu 16 puncte.

În această seară s-a disputat al doilea amical între cele două formații. De această dată scorul a fost egal, 73-73. Gazdele au câștigat primul sfert cu 18-16, iar vicecampioana României și l-a adjudecat pe al doilea pentru două puncte, astfel că la pauza mare tabela arăta 31-31. Sfertul trei le-a revenit elevelor lui Goran Boskovic pentru cinci lungimi și la ultima pauză scorul a fost 49-54. Slovenele au avut un parțial de 24-19 în sfertul patru cu care au restabilit egalitatea la finalul celor 40 de minute. Pauline Hersler a fost cea mai bună marcatoare de la Celje cu 17 puncte. Vom reveni și cu marcatoarele lui CSM Satu Mare.

Din lotul de 10 cu care sătmărencele au abordat deplasarea cu cinci meciuri face parte o singură româncă sub 23 de ani, Carla Popescu. Alina Podar este la naționala de 3x3 care va participa la Cupa Mondială, iar Anamaria Kadar și Anisia Croitoru au rămas în țară pentru a juca la turneele de 3x3 din Cupa României, alături de Renata Szmutku.

Pentru formația sătmăreană urmează alte trei meciuri de pregătire, cu care va ajunge la 5 partide în 5 zile consecutive. Elevele lui Goran Boskovic vor participa la un turneu la Belgrad. Joi alb-roșiile vor întâlni Shanghai Swordfish, iar după aceea vor mai avea un adversar din China și o echipă locală.

*foto: ŽKK Cinkarna Celje facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!