Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ioana Nistor: "În sezonul următor vom dispune de aceleaşi resurse ca şi în precedentul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.07.2011

După ce în urmă cu doi ai se lupta pentru un loc în playoff, CSM U Oradea a încheiat sezonul 2010/2011 pe poziţia a 4-a în A2, echivalentul poziţiei a 12-a în Divizia A feminină de baschet. Lipsa de fondurilor pentru transferuri îşi spune cuvântul la formaţia de pe malul Crişului Repede, sportivele vor primi în continuare doar indemnizaţia de efort din partea Clubului Sportiv Municipal.

Contactată de către totalbaschet.ro, Ioana Nistor a afirmat că Oradea se va înscrie cu siguranţă în noul sezon competiţional. De asemenea, antrenoarea secundă a grupării bihorene a afirmat că nu există un obiectiv decât promovarea junioarelor, iar anul viitor va fi aproape la fel ca şi cel precedent.

Ne vom înscrie cu siguranţă în Divizia A. Chiar acum două zile am fost la club şi ne-au spus să ne înscriem, să completăm actele, însă aceasta trebuie făcută de la Universitate, nu de la CSM. Bugetul va fi acelaş ca întotdeauna. Aşa s-a convenit, colaborarea între Universitate şi CSM va rămâne şi anul acesta astfel că indemnizaţia o vom primi de la CSM, iar Universitatea ne va susţine cu campionatul cu tot ce înseamnă cheltuieli. Nu vom avea sponsori, va fi exact ca şi anul trecut. Nu vom transfera jucătoare străine, vom promova junioarele. Referitor la lotul echipei nu pleacă nimeni, rămânem cu acelaşi jucătoare.

În sezonul recent încheiat CSM U Oradea a disputat 22 de meciuri înregistrând 5 victorii şi 17 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!