Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Irina Borş: "Mai mult ca sigur nu voi rămâne la Sfântu Gheorghe"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.06.2011

Situaţie incertă la Sepsi Sfântu Gheorghe. Dacă Annemarie Părău şi Andrea Walker s-au transferat deja la CSM Satu Mare, mai multe sportive ce au evoluat sezonul trecut la gruparea din Covasna sunt pe punctul de a lua exemplul celor două foste colege.

Într-un declaraţie acordată site-ului nostru, Florentina Ardeleanu anunţa că sunt puţine şanse de a continua în următea stagiune alături de Sfântu Gheorghe. În aceeaşi situaţie se află şi Irina Borş, extrema ce a evoluat pentru Sepsi doar şapte meciuri în ediţia de campionat recent încheiată datorită unei accidentări.

Contactată de către totalbaschet.ro, Borş a afirmat că sunt foarte puţine şanse să rămână Sfântu Gheorghe, în momentul de faţă ea fiind contactată de mai multe echipe.

Momentan am vorbit cu câteva echipe, referitor la sezonul ce va urma, dar nu e nimic sigur. Nu am semnat cu nimeni însă în următoarele două săptămâni cu siguranţă voi şti unde voi evolua. Cel mai probabil la Sfântu Gheorghe nu voi mai rămâne, contractul meu cu ei a luat sfârşit anul acesta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!