Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

István Rusz: „Vom lupta până la capăt”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.01.2015

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe începe noul an calendaristic cu meciul de la Arad, în compania vicecampioanei ICIM. Managerul formației din Covasna, István Rusz, a declarat în legătură cu pregătirile pentru acastă partidă:

Cred că antrenorul nostru a pregătit meciul foarte bine, fetele sunt montate, încercăm să câștigăm pe terenul unei contracandidate. Am făcut tot posibilul de a îi bucura pe fanii noștri, am făcut sacrificii, ne-am unit în data de 29 decembrie pentru a pregăti acest joc important. 

Rusz a făcut referire și la declarația managerului de la ICIM:

În legătură cu ceea ce a declarat managerul echipei din Arad, Marcel Urban, îi propun să fie preocupat de ceea ce se întâmplă în ograda dumnealui. Cred că îi place să mai arunce câte o petardă, dar au trecut sărbătorile. Trebuie știut că toate echipele de pe locurile 1-8 evoluează cu 6 jucătoare străine, iar în momentul de față noi jucăm cu doar trei straniere.
Da, într-adevăr am făcut investiții, am amenajat un minihotel pentru jucătoare, am cumpărat un autocar. Investim în viitor, avem echipă și în Liga I, la baby- și minibaschet. Suntem la zi cu toate plățile și ne preocupăm doar de ce se întâmplă în curtea noastră. 
Revenind la meciul de astazi, vom lupta până la capăt și sper să ieșim de pe teren cu capul sus și cu o victorie.

Partida dintre ICIM Arad și Sepsi SIC va începe miercuri de la ora 18:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!