Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jasmine Watson, „double-double” contra lui BCM Tymes Poli

Dan Oancia

Dan Oancia
28.02.2015

În drumul ei către cea de a opta victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Feminin, BCM Tymes Poli a întâlnit-o ieri, în sala „Constantin Jude”, pe CSM Târgoviște. La capătul a patru sferturi câștigate și dominate în totalitate de către oaspete, diferența de puncte dintre cele două grupări a fost de 26 de puncte, 42-68 în favoarea celor din Târgoviște.

Jasmine Watson a terminat jocul de la Timișoara în „double-double”, fiind și cea mai bună marcatoare de la CSM Târgoviște.

Jasmine Watson – 17 puncte, 13 recuperări. 22 la eficiență

Monique Coker – 12 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. 19 la eficiență.

Chrissy Givens – 10 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. 20 la eficiență.

Lista marcatoarelor de la CSM Târgoviște a fost completată de Elena Dinca, 8 puncte, Prorche, cu 7 puncte, Andreea Olah, 5 puncte, Porchia Green, 3 puncte, în timp ce Selena Kirberg, Andreea Huțanu și Ancuta Stoenescu au marcat câte 2 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!