Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jennifer Risper: "Cred că jocul nostru împotriva lui Targoviște va fi unul bun"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
31.03.2013

Luni debutează Final Four-ul Cupei României la baschet feminin. În cel mai interesant duel din semifinale, Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește pe CSM Târgoviște, în El Clasico de România.

Una dintre jucătoarele de bază din echipa arădeană, americanca Jennifer Risper ce evoluează pe postul de conducător de joc a declarat pentru Total Baschet că un avantaj pentru Arad este faptul că nu trebuie să se deplaseze foarte departe pentru acest Final Four.

“Ne pregătim pentru Final Four cu foarte multă muncă și concentrare. Cred că jocul nostru împotriva lui Targoviște va fi unul bun. Ele sunt o echipă bună, cu jucătoare talentate. Am convingerea că, dacă ne pregătim și jucăm ca o echipă, atunci nu vom avea nici un regret. Cred că avem la fel de multe șanse ca orice echipă de la acest turneu final. Mergem la Alba Iulia și noi nu trebuie să călătorim prea departe pentru a juca, ceea ce cred că este un lucru bun pentru noi.” a declarat aceasta

Aceasta le-a transmis faniilor arădeni un mesaj înaintea acestui Final Four:

“Ar fi uimitor dacă am avea un al 6-lea jucător în teren. Fanii nostri sunt cei mai buni și sper că pot veni să ne ajute să câștigăm Cupa.”a mai punctat Jennifer Risper

Univ. Goldiș ICIM Arad – CSM Târgoviște se va disputa luni, 1 aprilie, începând cu ora 20:15, în direct la postul de televiziune DIGI Sport 3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marius Stern :

    You'll never walk alone
    Jenny,be sure we'll be there beside you.TEAM + FANS = OUR FAMILY.ICIM !!! ARAD !!! VICTORY !!!

    cu 11 ani în urmă (31.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!