Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jennifer Risper: "Sunt emoționață pentru această finală"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Târgoviște vor disputa finala campionatului feminin românesc, duel ce se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 jocuri.

Conducătorul de joc al ICIM-ului, americanca Jennifer Risper, a declarat pentru totalbaschet.ro că s-a pregătit pentru această finală încă din luna august a anului trecut.

„Sunt emoționață pentru această finală. Ne-am pregătit pentru aceasta încă de la prima săptămână din luna august. Cred că trebuie să jucăm foarte bine, inteligent și să fim împreună. Eu nu sunt foarte preocupată de avantajul terenului propriu pe care îl are Târgoviște, cred că trebuie să ne facem treaba atât în deplasare, cât și acasă. O cheie pentru a câștiga aceste jocuri poate fi cât de bine le-am studiat pe jucătoarele lor și cât de bine ne-am pregătit pentru a anihila punctele lor forte.”ne-a declarat Jennifer Risper

Primul joc al finalei Ligii Naționale de baschet feminin va avea loc luni, 20 aprilie, de la ora 20:00, în direct pe DIGI Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!