Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Joc bun pentru Arlen, dar insuficient pentru a aduce victoria în partida cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.04.2013

 

CS Teleorman Alexandria nu a reușit să producă surpriza și să elimine vicecampioana României, CSM Satu Mare, din play-off. Teleormănencele au cedat meciul 3, cel decisiv din sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin cu scorul 61-84, după o primă repriză destul de disputată, dar în partea a doua, jucătoarele antrenate de Mădălin Pipera au căzut și s-au văzut învinse de sătmărence.

În acest duel, singura jucătoare din tabără teleormănencelor care s-a ridicat la pretențile unui meci de play-off a fost Ashley Arlen. Americanca de la Alexandria a fost aproape de un double-double, reușind în cele 38 de minute petrecute pe teren să acumuleze 24 de puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. La acestea se mai adaugă o minge câștigată, 5 pierdute și 2 capace.

Aceasta a avut procentaj de 100% la aruncările de 2 puncte, marcând 3 din 3 încercări. La aruncările din afara semicercului, Arlen a acumulat un procentaj de 50% cu 6 aruncări reușite din 12 aruncări.

A fost ultimul meci din acest sezon pentru Ashley Arlen și echipa sa, care încheie campionatul pe poziția a 6-a.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!