Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: "Am jucat foarte bine, sunt fericit, felicit fetele, dar mergem mai departe"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.11.2013

Campioana României, Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat la scor derby-ul cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Galben-albastrele s-au impus cu scorul 99-72 chiar în fieful adversarelor.

Antrenorul arădencelor, portughezul Jose Araujo a declarat că a pregătit bine meciul și l-au făcut ușor o data cu primul sfert.

“Am jucat foarte bine, sunt fericit, felicit fetele, dar nu este mai mult decât o victorie. Am avut 30 de minute de baschet de calitate, în care am controlat total ostilităţile. Am pregătit bine meciul, şi ni l-am făcut uşor o dată cu primul sfert. Deci o victorie, dar viaţa merge mai departe. Trebuie să ne concentrăm pe ce urmează. Ştiu că există presiune pe umerii mei, şi ai fetelor. Până la ultimul meci din acest sezon suntem campionii en-titre. Acum trebuie să facem totul să ajugem la ultimul meci”, a declarat Jose Araujo.

Joi, de la ora 18:30, Univ. Goldiș ICIM Arad debutează în noul sezon al Ligii Europei Centrale (CEWL), împotriva lui Post Wien.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!