Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo despre Meciul 4 al finalei: „Nu am jucat prea bine în prima repriză”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.05.2014

ICIM Arad a pierdut pe terenul celor de la CSM Târgoviște Meciul 4 al finalei din LNBF cu scorul de 62-70. În urma acestui rezultat, târgoviștencele au câștigat titlul de campioană a României la baschet feminin. 

La pauza mare a confruntării, diferența dintre ICIM și Târgoviște era de 16 puncte, 46-30 pentru trupa lui Dan Fleșeriu. Astfel, având în vedere această situație, tehnicianul echipei din Arad, Jose Araujo, a spus că punctul slab al formației sale a fost chiar prima repriză a întâlnirii. 

„În Meciul 4 al finalei nu am jucat prea bine în prima repriză, iar Târgovişte este o echipă care ştie să profite de erorile adversarului. Apoi ne-am reaşezat, dar e greu să revii de la un deficit de 20 de puncte. Am încercat absolut totul, însă, se pare, nu a fost suficient. Uneori nu poţi câştiga totul. Nu suntem cei mai buni din lume, chiar dacă unii ar dori asta. Trebuie să se meargă mai departe, pentru că viaţa merge mai departe”, a spus Araujo pentru baschetarad.ro. 

ICIM-ul a pierdut finala sezonului din Liga Națională cu 1-3 la general, câștigând doar Meciul 2 al seriei, partidă jucată la Arad, încheiată cu scorul de 87-86.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!