Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: „Vom face totul pentru a ne impune și la Alba-Iulia”

Eduard Popa

Eduard Popa
09.04.2015

jose araujo

Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad este aproape de a câștiga medalia de bronz în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin după ce în primul meci a învins CSU Alba-Iulia, scor 69-49. Următoarea partidă dintre cele două formații va avea loc vineri, 10 aprilie, iar antrenorul celor de la ICIM, Jose Araujo, a ținut să precizeze că va fi un meci greu, echipa din Alba-Iulia fiind încă una puternică, în ciuda absențelor lui Alexandra Uiuiu și Jessica Kuster.

„Să ştiţi că în ciuda problemelor celor de la Alba Iulia nu va fi un meci uşor. De altfel nu e uşor să capacitezi fetele să joace pentru bronz, când ele şi-ar fi dorit finala mare. Dar au caractere puternice, au jucat bine la Arad, suntem mai aproape de medalia de bronz, şi vom face totul pentru a ne impune şi la Alba Iulia. Am încercat să ne dăm toată silinţa ca să jucăm bine aceste meciuri. Să respectăm clubul în special, oraşul. E foarte important pentru noi să arătăm că încă muncim", a declarat antrenorul Jose Araujo, pentru presa locală (arq.ro).

Partida dintre CSU Alba-Iulia și Univ. Goldiș ICIM Arad va avea loc vineri, 10 martie, de la ora 18:15, și va fi difuzată în direct pe Dolce Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!