Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jovanovic, cel mai bun marcator al Timișoarei pentru a 6-a oară consecutiv

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.01.2013

Foto: fibaeurope.com

Zlatko Jovanovic a fost din nou cel mai productiv jucător pe ofensiva lui BC Timișoara. El a terminat meciul de la Cluj, pierdut cu scorul de 95-84, în primul joc al etapei a 19-a, în calitate de principal marcator al echipei sale.

În 39 minute de joc, Zlaja a contabilizat 5/12 la aruncările din acțiune și 10/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 20 puncte. El a adăugat 5 pase decisive și o recuperare cu trei posesii pierdute pentru un coeficient de 16 la eficiență.

Acesta a fost cel de-al 6-lea meci consecutiv al lui Baschet Club Timișoara în care Jovanovic e principalul marcator. El a fost cel mai bun marcator al Timișoarei și la victoriile cu Farul Constanța și CSU Ploiești, respectiv la eșecurile cu BC Mureș și CSM București. De asemenea, a fost al 8-lea meci în care sportivul ex-iugoslav atinge borna 20 puncte în actuala ediție de campionat.

Fundașul în vârstă de 29 ani are medii stagionale de 16.7 puncte, 6.4 pase decisive, 2.3 recuperări, 0.6 intercepții și 2.4 posesii pierdute pentru 16.8 la eficiență.

De notat că Zlatko are 81 de aruncări libere transformate în acest sezon competițional din totalul de 85 executate. Astfel, el are un procentaj de 95.3% cu care se plasează pe prima poziție în Liga Națională. Jovanovic și-a egalat recordul stagional la acest procedeu, având 10/10 similar meciului cu CSU Ploiești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!