Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a 19-a: Chrissy Givens

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
27.01.2013

În partida câștigată la scor de Univ. Goldiș ICIM Arad cu Nova Vita Târgu Mureș, scor 107-40, americanca Chrissy Givens a avut din nou o evoluție foarte bună pentru echipa arădeană.

Sportiva în vârstă de 28 de ani ce evoluează pe postul de extremă a adunat în cele 25 de minute petrecute pe tenen, 22 de puncte având procentaj de 100% la aruncările de 2 puncte (9 din 9). La această performanță se mai adaugă 7 recuperări dintre care 5 defensive și 7 pase decisive pentru un total de 29% la capitolul eficiență.

În urma acestei evoluții, Total Baschet o declară pe Chrissy Givens Jucătoarea etapei a 19-a din Liga Națională de baschet feminin. Este pentru a patra oară în acest sezon când Givens este desemnată cea mai bună jucătoare a etapei, fiind lidera la acest capitol.

Americanca de la Arad este principala marcatoare din LNBF cu o mede de 19.1 puncte pe meci (306 puncte) la care se mai adaugă 7.7 recuperări pe meci și 2.9 asisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!