Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a doua: Brandie Hoskins

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
08.10.2011

Cu un total de 23 de puncte marcate, la care a mai adăugat şase mingi câştigate pe recuperare, şapte pase decisive, o intercepţie şi doar trei greşeli neforţate în aproximativ 27 de minute petrecute pe teren, Brandie Hoskins a fost desemnată, în opinia TotalBaschet, jucătoarea etapei a doua.

Baschetbalista grupării din Bănie a reuşit această performanţă la meciul pe care formaţia sa l-a câştigat, scor 88-62, în faţa echipei CSM Sportul Studenţesc Bucureşti. Hoskins a avut un indice de eficienţă de 31 de unităţi, cel mai mare din această rundă, şi a fost MVP-ul partidei de la Craiova.

Brandie Hoskins a marcat zece din cele 12 aruncări din acţiune, din zona spaţiului de două puncte, pentru un procent de 83%, şi a transformat trei din cele patru încercări de la linia de pedeapsă. Din pasele sale decisive s-au mai înscris alte 14 puncte, astfel că jucătoarea a avut o evoluţie foarte bună în cele 26:26 de minute petrecute pe teren, după cum arată statistica oficială a federaţiei de specialitate.

Alte patru jucătoare ar fi putut ajunge MVP-ul celei de-a doua runde

Claudia Pop a marcat 25 de puncte, la care a mai adăugat alte cinci recuperări, trei pase decisive şi şase intercepţii în victoria echipei sale, CSM Satu Mare, scor 72-45 în deplasare, în faţa formaţiei Olimpia Braşov. O altă baschetbalistă care ar fi putut să ajungă în top a fost Cherisse Graham, de la Nova Vita Târgu Mureş, cu cele 22 de puncte, opt recuperări şi trei incercepţii realizate în meciul din Capitală, cu Olimpia, scor 80-51 pentru gruparea ardeleană.

Nadia Parker, de la CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia, a totalizat 20 de puncte, zece recuperări, patru pase decisive şi două intercepţii în meciul pe care echipa sa l-a câştigat, scor 76-61, pe propriul teren, cu BCM Danzio Timişoara. Chrissy Givens a făcut şi ea un meci excelent contra echipei BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad. Cele 22 de puncte, patru recuperări şi patru pase decisive au fost decisive în victoria formaţiei CSM Târgovişte, scor 69-54, chiar pe terenul campioanei en titre. Givens a avut un indice de eficienţă de 25 de unităţi.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A, sezonul regulat
Etapa Jucătoare Echipă Meciul Performanţă
1 Chrissy Givens CSM Târgovişte CSM Târgovişte - Braşov 81-42 21 de puncte

Notă: În stabilirea jucătoarei etapei, la feminin, redacţia totalbaschet nu ţine cont numai de indicele de eficienţă al sportivei. În calcul mai intră dificultatea meciului, un număr cât mai puţin de greşeli neforţate dar şi procentajul la aruncările de la distanţă şi semidistanţă, raportate la minutele petrecute pe teren.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!