Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea etapei a treia: Brandie Hoskins (SCM U Craiova)

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
16.10.2011

După ce a fost desemnată jucătoarea etapei a doua, echipiera formaţiei SCM Craiova, Brandie Hoskins, a reuşit o altă evoluţie excelentă în meciul pe care gruparea din Bănie l-a câştigat, în deplasare, scor 70-61, cu BCM Danzio Timişoara. Pentru a doua oară consecutiv, totalbaschet o clasează pe Hoskins ca fiind MVP-ul rundei în prima ligă feminină.

Cu doar trei posesii pierdute şi un procentaj foarte bun la aruncările din acţiune, 76%, adică echivalentul a 13 reuşite din 17 posibile, Brandie Hoskins a fost, de departe, sportiva care a decis învingătoarea meciului de la Timişoara. Jucătoarea echipei SCM Craiova şi-a mai trecut în cont şase recuperări, trei intercepţii şi cinci pase decisive pentru un indice de eficienţă de 33 de unităţi.

Cele două aruncări ratate din spatele semicercului au făcut ca procentajul total al baschetbalistei din Bănie la aruncările din acţiune să fie de 68%. La linia de aruncări libere, Brandie Hoskins a transformat şase din cele zece aruncări de care a beneficiat. Americanca a fost folosită în acest meci aproximativ 35 de minute şi a avut un aport decisiv la succesul formaţiei sale, marcând 32 de puncte, cu 11 mai multe decât în etapa trecută, când a bifat 23 în meciul cu CSM Sportul Studenţesc Bucureşti.

Din nou la un pas de MVP, Nadia Parker

Nadia Parker de la CSU Alba Iulia a avut, din nou, şansa de a deveni jucătoarea etapei însă baschetbalista grupării ardelene nu a putut să o depăşească pe Hoskins. Parker a reuşit 21 de puncte, 15 recuperări, trei pase decisive şi tot atâtea intercepţii însă şi cinci greşeli neforţate în meciul pe care formaţia din Alba Iulia l-a câştigat la Târgu Mureş, scor 64-56.

Chiar dacă echipa jucătoarei Odessa Williams, Universitatea Oradea, a cedat, scor 59-80, în Capitală, în partida cu CSM Sportul Stundeţesc, baschetbalista grupării ardelene şi-a trecut în cont o double double, 19 puncte şi 17 recuperări, însă sportiva a avut un procentaj mai slab la aruncările din acţiune, 41%, cu şapte reuşite de 17 posibile, în timp ce la linia de pedeapsă a marcat cinci aruncări din opt.

De la BC ICIM Universitatea "Vasile Goldiş" Arad, Porchia Green a încheiat meciul de la Satu Mare cu o double double: 18 puncte şi 12 recuperări, din care şase ofensive, la care a mai adăugat alte cinci pase decisive şi trei intercepţii pentru un indice de eficienţă de 28 de unităţi.

Cele mai bune jucătoare din Divizia A, sezonul regulat
Etapa Jucătoare Echipă Meciul Performanţă
1 Chrissy Givens CSM Târgovişte CSM Târgovişte - Braşov 81-42 21 de puncte
2 Brandie Hoskins SCM Craiova SCM Craiova - CSM Sportul 88-62 Eficienţă: 31

Notă: În stabilirea jucătoarei etapei, la feminin, redacţia totalbaschet nu ţine cont numai de indicele de eficienţă al sportivei. În calcul mai intră dificultatea meciului, un număr cât mai puţin de greşeli neforţate dar şi procentajul la aruncările de la distanţă şi semidistanţă, raportate la minutele petrecute pe teren.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!