Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jucătoarea primei etape: Janina Simionca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.01.2011

Janina Simionca este jucătoarea primei etape din cadrul Divizei A feminin de baschet, în opinia site-ului de specialitate totalbaschet.ro. Extrema originară din Târgu-Mureș a avut o linie statistică foarte bună în partida câștigată week-end-ul trecut de Craiova, în fața Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 74:51.

Janina a evoluat tot meciul pentru formația sa, marcând 30 de puncte(7/9 la două puncte, 4/11 la trei puncte și 4/4 la libere) adăugând 2 pase decisive, 4 mingi câștigate și o recuperare pentru un index de 26 de unități la capitolul eficiență. Prestația extremei a cântărit foarte mult pentru gruparea antrenate de Liviu Manea, care învinge pe Sfântu Gheorghe pentru prima oară în ultimii trei ani.

Pentru sportiva ce a evoluat în trecut la CET Govora, această performanță este cea mai bună din actualul sezon.

În acordarea acestei distincții au mai fost luate în considerare și evoluțiile din prima etapă ale Ancuței Stoenescu și Cristinei Perța.

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • ops :

    felicitari
    bravo Janina, felicitari si la mai mare

    cu 13 ani în urmă (20.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!