Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kalis Loyd: „Play-off-ul este cea mai frumoasă perioadă din sezon”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
06.04.2014

Echipa tehnicianului Zoran Mikes, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, se deplasează duminică, 6 aprilie, la Alexandria pentru a disputa meciul doi din play-off. Partida va începe la ora 19.00. Kalis Loyd, jucătoarea covăsnencelor, a prefațat pentru TotalBaschet duelul pe are echipa sa îl va disputa la finalul săptămânii în Sala Sporturilor din Alexandria.

„În primul meci din play-off am întrat în forţă pe parchet, lucru care și-a spus cuvântul pe parcursul întregii partide. Am vrut să jucăm agresiv pentru a marca ușor și cred că am făcut o treabă bună. Conducătoarea lor de joc, Shanita Arnold, ne-a ridicat mari probleme , ea fiind foarte rapidă și capabilă să marcheze din orice poziţie. În al doilea meci, mă aștept ca echipa adversă să își îmbunătățească jocul pentru a duce seria mai departe de 3 meciuri, dar la fel și noi vom face unele ajustări pentru a o termina acolo. Play-off-ul este greu, dar reprezită și cea mai frumoasă perioadă din sezon. Acesta este momentul în care se vede toată munca depusă pe parcursul anului, iar echipa care se descurcă cel mai bine va fi în frunte”, a punctat sportiva.

În primul meci din play-off, baschetbalistele din Sfântu Gheorghe s-au împus în fața celor de la Alexandria cu scorul de 83-54. Kalis Loyd, în cele 35 de minute în care a fost prezentă pe parchet, și-a trecut în cont 19 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Jucătoarea a încheiat partida cu un indice de 18 în dreptul eficienței.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!