Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kari LaPlante: "Fanii vin cu o mare energie pentru noi și ne pot ajuta să câștigăm titlul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.05.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad dispută cele mai importante meciuri din actualul sezon al Ligii Naționale de baschet în compania marii rivale din Târgoviște, partide ce o pot face din nou campioana României, pentru a 9-a oară în istoria clubului.

Pivotul echipei din Arad, americanca Kari LaPlante, a declarat pentru Total Baschet faptul că Aradul are un avantaj important în această finală și anume terenul propriu.

„În mod evident, terenul propriu și fanii vor fi un avantaj imens pentru noi în aceste meciuri. Cred că un plus pentru noi este faptul că am învățat din greșelile din ultimele două jocuri și am reușit să le corectăm. E interesant, aceste 2 victorii de la Arad ne-ar putea face campioane. Ambele partide sunt la fel de importante, atât meciul 3 cât și meciul 4.”ne-a declarat Kari KaPlante

Aceasta a transmis și un mesaj fanilor arădeni.

„În acest sezon suporterii noștri au fost o binecuvântare pentru noi. Suntem încântate că vom juca 2 jocuri importante în fața lor și  șansa de a aduce campionatul acasă la Arad. Fanii vin cu o mare energie pentru noi și ne pot ajuta să câștigăm titlul. Zgomotul și încurajările sunt binevenite împotriva lui Târgoviște.”a încheiat aceasta

Meciul 3 al finalei campionatului dintre ICIM Arad și CSM Târgovște va avea loc marți, de la ora 19:45, în direct pe DIGI Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!