Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kari LaPlante: "Sunt mândră de echipă și de jocul pe care l-am jucat împreună"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
15.10.2012

Univ. Goldiș ICIM Arad a învins cu scorul de 74-48 pe CSU Alba Iulia într-o manieră categorică și se pregătește de el clasico al baschetului românesc, duelul cu marea rivală din Târgoviște.

Venită în această vară la echipa arădeană, pivotul american Kari LaPlante a făcut o partidă bună în compania formației din Alba Iulia, totalizând la finalul partidei 7 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

La sfârșitul partidei, Kari LaPlante a declarat pentru totalbaschet.ro că trebuie să muncească încontinuare pentru a obține rezultate foarte bune chiar dacă azi au câștigat la scor meciul.

„Sunt mândră de echipă și de jocul pe care l-am jucat împreună . Am comunicat bine în teren iar acest lucru ne-a ajutat să jucăm ca o echipă și să obținem victoria. Există întotdeauna loc de mai bine pentru a îmbunătății jocul echipei, nici un joc nu este perfect. Noi credem că am jucate bine astăzi, dar trebuie să continuă să muncim pentru a juca cât mai bine. Fanii echipei noastre au fost uimitori. Energia lor ne-a dat energie pe teren iar acest lucru devine adrenalină pentru noi”.

Următorul meci al echipei din Arad va avea loc în compania echipei CSM București Sportul Stud. iar mai apoi urmează derby-ul campionatului cu CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!