Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kari LaPlante: "Vom fi concentrate pentru o victorie"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.02.2013

Ocupanta locului 1 în Liga Națională de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad va întâlni marea rivală din Târgoviște, în ceea ce se numeşte Clasicul baschetului feminin românesc.

Pivotul echipei arădene, Kari LaPlante a declarat pentru totalbaschet.ro că avantajul echipei sale ar putea fi faptul că au jucat împreună din august.

“Ar trebui să fie un joc bun. Ei au o echipă nouă plus un antrenor nou, asa că Târgoviște e ca o formație complet nouă cu un sistem nou. Avem o echipă mare. Atâta timp cât antrenorii ne ajută la pregătire , noi vom fi concentrate pentru o victorie. Cred că avem un avantaj, deoarece noi jucăm împreună din august. Târgoviște este o echipă bună, dar au făcut multe schimbări. Vom vedea ce se întâmplă luni. Îmi place să cred că fiecare joc este la fel de important. Dacă te uiți în viitor poți pierde, așa că trebuie să te concentrezi pe jocul următor. În această săptămână, meciul cu Târgoviște este cel mai important.”ne-a declarat aceasta

În acest sezon, Kari LaPlante a acumulat în LNBF o medie de 8.7 puncte pe meci, 4.9 recuperări și 0.5 asisturi. Cea mai bună evoluție a sa a fost în partida cu Alexandria, când a reușit să marcheze 23 de puncte.

Partida CSM Târgoviște – Univ. Goldiș ICIM Arad va avea loc luni de la ora 19:00 în direct la postul de televiziune Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!