Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kortni Jones: "De la Satu Mare pot să fac pasul spre campionatele puternice"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
16.09.2013

În această vară, CSM Satu Mare a reușit să prefațeze un contract cu americanca Kortni Jones pentru noul sezon al LNBF. Aceasta vine de la colegiul Murfreesboro, pentru care a reușit nu mai puţin de 259 de puncte într-un singur sezon, toate marcate din afara semicercului.

Noul fundaș al echipei din Satu Mare recunoaște că visează să ajungă într-un campionat puternic din Europa și vede în Satu Mare o rampă de lansare spre marea performanță.

„Atât impresarul meu cât şi alte baschetbaliste care au jucat aici mi-au spus că nivelul este destul de ridicat în Liga Națională de Baschet Feminin şi că de aici pot să fac pasul spre campionatele puternice din Europa. În plus şi stilul de joc al echipei este pe placul meu. Se pune accent pe tehnică şi creativitate și asta îmi convine de minune”, a declarat Kortni Jones pentru transilvaniareporter.ro

Kortni Jones a vorbit și despre planurile pentru noul sezon al LNBF.

„Știu că la Satu Mare echipa de baschet feminin a realizat cele mai bune performanţe în cea ce priveşte jocurile de echipă din istoria orașului. Știu că au ratat de puțin câștigarea campionatului așa că mă simt oarecum datoare faţă de ceea ce au făcut fetela care au jucat înaintea mea la CSM. Nu vreau să-i dezamăgesc pe nimeni și sper să obținem rezultate și mai frumoase. În primul rând trebuie să ne calificăm în faza play-off iar de acolo orice este posibil”, a încheiat aceasta

CSM Satu Mare debutează oficial în noul sezon competițional pe 24 septembrie, în primul tur al Cupei României. Adversarul sătmărencelor va fi CS Nova Vita Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!