Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lângă turnul Chindiei se întâlnesc locurile 2 şi 3 din clasament

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
25.01.2014

LNBF Etapa XV

Sâmbătă 25 ianuarie ora 19 

Sala Sporturilor Targoviste 

12-2 Fișa meciului 13-1

 

Două dintre pretendentele la titlu se întâlnesc sâmbătă seara de la ora 19 în Sala Sporturilor din Târgovişte. În sezonul precedent CSM Târgovişte termina pe treapta a doua a podiumului în timp ce Alba Iulia pierdea la mare luptă finală mică. În acest moment echipa din Cetatea Unirii se situează pe poziţia a doua în timp ce dâmboviţencele ocupă locul trei.

Eliminată la începutul anului din Cupa României de către arădencele de la Univ. Goldiș ICIM, CSU Alba Iulia rămâne cu satisfacţia că le-a administrat galben-albastrelor prima înfrângere din acest sezon şi şi-a refăcut moralul în victoriile obţinute în campionat (76-33 cu Danzio Timişoara) respectiv în Liga Europei Centrale (68-62 în deplasare cu Piestanske Cajky). 

Gazdele de la CSM Târgovişte nu sunt implicate în vreo competiţie europeană în acest sezon dar au reuşit calificare în semifinalele Cupei României după o dublă victorie cu Olimpia Braşov şi a câştigat uşor în etapa trecută la Târgu Mureş (83-42). Rămâne de văzut dacă Dan Fleșeriu va reuşi să-şi ia revanşa pentru partida tur când fostele sale eleve de la Satu Mare Annemarie Părău şi Chadijah Whittington şi-au învins fostul antrenor cu 61-50.

Arbitrii duelului pentru locul secund sunt Laszlo Bukuresti şi Andrada Csender supervizaţi de comisarul Alina Moanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!