Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma continuă la Arad

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.05.2011

Conducerea clubului ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad a ajuns la înțelegere cu pivotul Larisa Toma în vederea unui contract valabil pentru sezonul competițional 2011/12. Bine cunoscuta sportivă a cucerit titlul național în sezonul 2010/11 alături de formația de pe Mureș.

În vârstă de 37 ani, Toma a cucerit campionatul și cupa României respectiv Liga Europei Centrale având contribuții importante pentru gruparea arădeană. Ea a avut medii de 9.4 puncte, 6.3 recuperări, 1.5 pase decisive și 1.1 mingi câștigate cu 1.4 pierdute pentru un indice de 13.7 la eficiență.

Sportiva de 1.92 metri și 80 kilograme a declarat următoarele pentru sportarad.ro:

„Chiar dacă a fost o ofertă mai mică ca şi în alte părţi, am semnat din nou cu ICIM pentru că acest club îmi inspiră încredere şi are o mare tradiţie în baschet. Cred că lotul va fi la fel de puternic ca şi în sezonul precedent, pentru că numele antrenorului pe care îl avem spune totul, mă gândesc că îşi doreşte jucătoare cel puţin la fel de valoroase. În sezonul viitor îmi doresc noi performanţe şi să joc pur şi simplu cu plăcere baschet”.

Înainte de a veni la Arad, Larisa a izbutit eventul alături de Municipal Târgoviște, echipă pentru care a evoluat ultima dată în stagiunea 2009/10. În același sezon, Toma a contribuit la cel mai important rezultat din istoria recentă a baschetului feminin la nivel de club pe plan european. Echipa din județul Dâmbovița a avansat atunci până în sferturile de finală ale FIBA EuroCup Women.

Managerul Marcel Urban a afirmat următoarele pentru aceeași sursă:

„Era în vederile şi în planurile noastre pentru sezonul viitor, mă bucur mult că a semnat din nou cu echipa noastră. Larisa ne-a ajutat foarte mult şi în campionatul trecut, drept dovadă stau statisticile, care spun că a fost cea mai eficientă jucătoare. Am mare încredere că îşi va aduce aportul la obţinerea unor noi performanţe şi în sezonul viitor."

Până în prezent Larisa Toma este singura jucătoare care a ajuns la un acord cu formația din Arad. Potrivit conducerii clubului este nevoie de patru sportive înalte pentru a face față în cele trei competiții pe care ICIM-ul le-a câștigat în ultimul sezon competițional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!