Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma: „Ne merităm locul în finală”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.02.2011

ICIM Universitatea Vasile Goldiș din Arad a triumfat în această seară în semifinala din cadrul Final Four-ului CEWL, învingând formația Kara Trutnov, scor 74-59. Pivotul arădean, Larisa Toma, a declarat la finalul jocului, pentru site-ul sportarad.com, faptul că Aradul își merită locul în finală în timp ce antrenorul Stacey Nolan afirmă că fetele sale au evoluat foarte bine, deși sunt puțin obosite fizic. De asemenea directorul tehnic al ICIM-ului, Dan Moraru, este de părere că dacă fetele își păstrează ambiția, mâine va fi sărbătoare la Arad.

“Kara Trutnov a dovedit că este o echipă cu experienţă, cu tradiţie în cupele europene, şi de aceea e cu atât mai important acest succes. Am lucrat mult să ajungem aici, ne-am dorit enorm, şi ne-am îndeplint obiectivul de a ajunge în finală. Mai avem un hop de trecut. Mâine, cu Presov ne va aştepta un joc de asemenea dificil, e o echipă rapidă, cu 2 americance fenomenale, cu aruncătoare bune. Şi chiar dacă fetele par obosite fizic, sper ca inima să rămână proaspătă. Mulţumesc mult suporterilor pentru sprijin” - Stacey Nolan


“Ştiam că va fi un meci dificil, au jucătoare foarte bune, dar azi noi am luptat mai mult şi ne merităm locul în finală. A fost presiune pe noi, au apărut şi o grămadă de accidentări, un pic de oboseală, şi toate s-au adunat, de aceea poate nu am fost constante. Mâine sper să repetăm jocul, în faţa unei echipe care însă nu s-a lovit de o apărare agresivă în semifinala cu Viena. Putem, şi trebuie să le face viaţa grea” - Larisa Toma

“O victorie importantă în faţa unei reprezentante a vicecampioanei mondiale. Cu ambiţie am reuşit să ne impunem, şi dacă repetăm şi mâine acelaşi lucru, putem să câştigăm trofeul. Ar fi un rezultat deosebit, mai ales că baschetul românesc nu prea se poate bucura de multe asemenea momente” - Dan Moraru.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!