Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma: "Nu mă aşteptam ca diferenţa să fie aşa de mare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.10.2011

ICIM Arad a pierdut, marţi seară, o confuntare destul de importantă în prima divizie a baschetului feminin, scor 54-69, împotriva contra-candidatei la titlu CSM Târgovişte. Arădencele au cedat începând cu sfârşitul primului sfert şi continuând cu a doua perioadă atunci când au fost învinse cu scorul de 20-7.

La finalul jocului pivotul ICIM-ului, Larisa Toma, a răspuns mai multor întrebări venite de la reporterul TVR 3. Aceasta este de părere că jocul s-a pierdut în apărare şi că nu se aştepta să piardă la o diferenţă aşa de mare.

Ce a determinat astăzi dezastrul de pe tabela de scor pentru voi ?

Apărarea şi recuperarea defensivă. Au recuperat prea mult în ofensivă asta înseamnă că apărarea noastră a fost foarte slabă.

Crezi că meciul e un semnal de alarmă sau eşti adepta teoriei potrivit căreia campionatul este tânăr şi mai aveţi de recuperat ?

Campionatul este lung, nu tânăr, însă trebuie să începem să recuperăm. Într-adevăr ne-au luat prin surprindere nu mă aşteptam ca diferenţa să fie aşa de mare. Trebuie să ne revenim pentru că urmează două meciuri foarte grele cu Satu Mare şi Wasserburg.

Rămân aceleaşi obiective şi în acest sezon pentru ICIM Arad ?

Da, bineînţeles obiectivele au rămas aceleaşi. Dorim să le împlinim cât mai bine posibil dacă se poate spune aşa. Este o diferenţă foarte mare între campionatuld e anul trecut şi cel de anul acesta, dar să sperăm că la sfârşit vom ieşi învingătoare.

Crezi că din punct de valoare valoric echipa de sezonul acesta e mai bună decât cea din sezonul trecut ?

Rezultatul de astăzi nu poate spune acest lucru însă la final vom putea spune dacă este adevărat sau nu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!