Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma termină în double double și Craiova se impune la Brașov

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.11.2012

47 - 55
5 - 14 8 - 13 14 - 13 10 - 15
  Statistica  

Olimpia CSU Brașov a pierdut partida cu SCM Craiova din cadrul etapei a XI-a a LNBF.

Oltencele s-au impus cu 55 - 47 într-o partidă echilibrată timp de 30 minute și decisă de un parțial de 12-0 pe care echipa lui Milan Nisic l-a reușit în primele 5 minute ale sfertului decisiv.

Cu 21 puncte și 12 recuperări, Larisa Toma a fost cea mai bună jucătoare a Craiovei. Ea a stabilit recorduri personale stagionale la puncte marcate și eficiență (29), a egalat recordul de recuperări și a ajuns la cota 2 în dreptul double doubles.

Marija Prlja a înscris 11 puncte, a recuperat 7 mingi și a dat 4 pase decisive, iar Zorica Mitov a marcat 9 puncte.

Gabriela Cursaru a terminat meciul cu 15 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive și a fost cea mai eficientă jucătoare a Brașovului. Melanie Thornton a marcat 12 puncte, iar Britanny Mingo 10 la care a adăugat 7 recuperări.

Brașovul a marcat doar 1 dintre cele 11 aruncări de 3 puncte încercate, în timp ce Craiova a avut 6 reușite din 16 încercări. Procentajul bun la runcările de la mare distanță a compensat numărul mai mare de posesii pierdute și faptul că nu a beneficiat în acest meci decât de o aruncare liberă.

În urma acestui rezultat Craiova a obținut a patra victorie a sezonului, în timp ce Olimpia CSU a ajuns la cota 8 în dreptul înfrângerilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!